Over ons

Wat u over Prosperus VOF moet weten.

Prosperus VOF is onafhankelijk makelaar in verzekerings-, spaar- en beleggingsproducten. Wij bieden oplossingen op maat voor particulieren en zelfstandigen. Onze oplossingen op maat bieden u de beste garantie op een maximaal comfort.

Daarom stellen wij u en uw persoonlijke situatie altijd centraal. Bij ons krijgt u geen standaard productoplossing. Wel een geïndividualiseerde totaaloplossing. Enkel zo beschermt u uw levenscomfort en welvaart optimaal en bouwt u die verder uit.

Bovendien kijken wij met u ook naar uw toekomst. Zo realiseert u de dromen en de plannen die u al hebt voor morgen.

Prosperus is opgericht in 2006. Het kantoor bouwt verder op een verzekeringspraktijk die in 1963 werd opgestart.

Prosperus streeft naar uw maximale tevredenheid. Dat doen we door u oplossingen aan te bieden die u het meeste comfort garanderen. Dat comfort geeft u zekerheid. En de gemoedsrust en de tijd om te genieten van wat u hebt opgebouwd.

Prosperus is lid van het Aquilaenetwerk

Prosperus betekent welvaart in het Latijn.

Prosperus VOF tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.