Ons aanbod

Wij wenden onze expertise aan om voor u het maximum te halen uit de meest interessante aanbiedingen op de markt. Een gevolg van onze ongebondenheid en onafhankelijkheid!

Tevens zijn we persoonlijk bij u en uw gezin betrokken. Wij denken niet enkel met u mee, we leven met u mee.

Door ons lidmaatschap bij Aquilae kan u van extra voordelen profiteren, o.a. speciale fietsverzekeringen, extra waarborgen, …

 

COMFORTABEL LEVEN

Uw persoonlijke bescherming: omdat een auto-ongeval snel gebeurd is vinden wij het niet meer dan normaal u een waarborg bestuurder voor verkeersongevallen aan te bevelen. Niet beperkt tot één nummerplaat en geldig voor alle bestuurders van het gezin.

Geen financiële zorgen bij ziekte: bij hospitalisatie lopen de medische kosten snel op. Een uitgekiende hospitalisatieverzekering is dan ook onontbeerlijk voor u en uw gezinsleden. Zo kiest u vrij ziekenhuis, kamer en arts. Geniet u van een maximale kostendekking gedurende een maximale periode, inbegrepen de periode voor en na opname. Ook zware zieken zonder hospitalisatie zijn inbegrepen.

Uw burgerlijke aansprakelijkheid: wanneer u of uw gezinsleden schade berokkenen aan derden. Ook wanneer dit schade is veroorzaakt door uw huiddier of bij het beoefenen van een hobby. Een hoog verzekerd kapitaal en maximale waarborgen garanderen uw gemoedsrust.

Uw huispersoneel: de tuinman die wekelijks het gras kort houdt, de poetsvrouw die regelmatig een handje toesteekt….ook hen wenst u correct te verzekeren. Voor het geval dat… met mogelijke arbeidsongeschiktheid en medische kosten tot gevolg.

Lees meer hierover

COMFORTABEL OP DE WEG

Uw wagen: u wil steeds mobiel zijn? Altijd en overal? wat er ook gebeurt? Zo denken wij er ook over! Dus zorgen we er voor dat u dat ook steeds blijft. Ook na ongeval of pech. Of bij diefstal. Een gratis vervangwagen hoort daar absoluut bij. Maar u wil natuurlijk ook dat uw wagen perfect hersteld wordt, zonder kosten, ook als u in fout bent. Daarom adviseren wij steeds een volledige omnium voor een nieuwe wagen.

Uw fiets: fervent fietser of eerder occasionele fietstoerist? Een degelijke fiets kost al snel behoorlijk veel geld. Wij bieden u een prima fietsverzekering met een 3 in 1 formule: aansprakelijkheid, omnium (zowel bij beschadiging, ongeval of diefstal) en persoonlijke ongevallen.

Uw vakantie: om alle mogelijke beslommeringen te bannen adviseren wij steeds een jaarcontract. Vaak voordeliger dan meerdere tijdelijke contracten. U bent tevens zeker van bijstand voor elk gezinslid ongeacht waar, hoe en wanneer er zich moeilijkheden voordoen. Ook inbegrepen: bijstand thuis en aan uw voertuig.

Lees meer hierover

COMFORTABEL WONEN

Uw woning: misschien wel uw belangrijkste materiële bezit. Als het ondenkbare dan toch gebeurt wil u zeker zijn dat alles in zijn oorspronkelijke staat kan hersteld worden. terecht! Daarom vinden wij het essentieel om correct de waarde van uw woning te bepalen. Daarvoor doen we beroep op een onafhankelijk expert. Zo weet u zeker dat uw woning correct verzekerd is en blijft.

Uw waardevolle bezittingen: u bezit een bijzondere collectie, een waardevol schilderij? Dan is een diefstal verzekering op zijn plaats. Of misschien verkiest u een verzekering Alle Risico’s, zodat naast diefstal ook beschadiging en verlies vergoed worden

Lees meer hierover

COMFORTABEL: OOK BIJ EEN DISPUUT

U heeft nood aan bijstand: wanneer u uw rechten wil laten gelden is het vaak nodig beroep te doen op professioneel advies en dito begeleiding. Zonder dat u voor de kosten daarvan dient op te draaien. Denk maar aan een ongeval, een dispuut met een arts, met de buren of nog bij de levering van een toestel; Wij selecteren een bijstandsformule die u maximaal de vrije keuze laat bij het aanstellen van een specialist.

Uiteraard garanderen wij een hoog verzekerd kapitaal zodat u beroep kan doen op de best mogelijke verdediging.

Lees meer hierover

UW FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID

Geen financiële zorgen bij ziekte of ongeval: wanneer u door ziekte of ongeval voor een langere tijd of blijvend werkonbekwaam bent wenst u zeer terecht dat dit geen gevolgen heeft voor uw inkomen. Onze verzekering gewaarborgd inkomen voorziet in een zo kort mogelijke wachttijd en zo ruim mogelijke dekking van de verschillende gevallen.

Geen financiële zorgen bij overlijden: wanneer één van de kostwinners van het gezin overlijdt heeft dat vaak een aanzienlijke financiële terugval tot gevolg. Met de daarbij horende moeilijkheden om de financiële verbintenissen verder na te komen. En dat wil u uw naasten vast besparen.

Lees meer hierover

UW (KLEIN)KINDEREN OP WEG HELPEN

Financieel steunen van uw kinderen: verder studeren, op kot gaan, samenwonen, het droompand aankopen… U wenst het hen toe. Maar begrijpt ook dat dit aanzienlijke financiële consequenties heeft. Met een kinderspaarplan op maat geeft u hen alvast een stevig duwtje in de rug.

Lees meer hierover

UW KINDEREN ONTZORGEN

Geen financiële zorgen bij overlijden: het verdriet kan u hen niet besparen, de mogelijke financiële zorgen wel. En u ontzorgt hen volledig in die moeilijke periode. Want inbegrepen is een adviseur die hen met raad en daad bijstaat. Ook indien mogelijke financiële zorgen niet van toepassing zijn is deze verzekering absoluut aan te bevelen als planningsinstrument.

Lees meer hierover

UW DROMEN REALISEREN

Geen verlies van welvaart bij uw pensioen: wanneer uw professionele loopbaan eindigt wil u voluit genieten. En verwacht u een gelijkblijvend inkomen. Daar zorgen wij graag voor. Door allereerst gebruik te maken van de fiscale voordelen (pensioensparen en lange termijn sparen). Indien nodig vullen wij dit aan met pientere spaarvoorstellen.

Uw dromen haalbaar maken: u spaart… voor uw kinderen? Om uw inkomen na pensioen op peil te houden? Of om die ultieme droom te realiseren: een wereldreis, een tweede verblijf… Daar helpen wij u graag bij, door doordacht financieel advies op maat. Een spaarkorf die we invullen in functie van uw verwachtingen, uw dromen. Met producten die transparant, ethisch correct en duurzaam zijn. Een spaarkorf die we regelmatig doorlichten en indien nodig bijsturen. Zodat uw doel steeds haalbaar blijft.

Lees meer hierover